Varistone TH - Contacthechtmortel voor het plaatsen van tegels op een vers mortelbed

Varistone TH - Contacthechtmortel voor het plaatsen van tegels op een vers mortelbed
Omschrijving VARISTONE TH is een contacthechtmortel op basis van specifieke kunstharsdispersie-poeders, Portland cement, hoogwaardige inerte vulstoffen en specifieke additieven. VARISTONE TH is geschikt voor de verlijming van alle mogelijke keramische vloertegels met een porositeit > 0,2%. Geeft een betere hechting bij onder andere zeer grote vloertegels met harde, dichte rugzijde op een vers gelegde cement dekvloer of drainagemortel. Binnen toepasbaar, buiten uitsluitend op een cementdekvloer met gescheiden opbouw of op een voldoende drainerende mortel. Niet aanbrengen op vloerverwarming in werking, deze minimaal 48 uur van tevoren uitschakelen. Indien de applicatie op de juiste wijze wordt verricht behoren holklinkende vloertegels tot het verleden (100% contactoppervlak). Verwerking: VARISTONE TH aanmaken met schoon leidingwater in de volgende verhouding: voor verwerking met lijmkam bij tegels van 30 x 30 cm of meer: 6,4 liter water op 20 kg poeder bij verwerking van kleinere tegels en bij verwerking met een vlakspaan of handstoffer: 7,2 liter water op 20 kg poeder Zorg ervoor dat eerst het water in de kuip zit en voeg vervolgens het poeder eraan toe. Meng alles met een mixer in (minimaal) 4 minuten tot een homogene, klontvrije massa. Verdeel de mortel met een vertande lijmkam (10 x 10 x 10 mm), vlakspaan of handstoffer gelijkmatig op de ondergrond. Varistone TH dient te worden opgebracht in een continue laagdikte van 3 mm, tot een maximale laagdikte van 5 mm. Na een wachttijd van minimaal 6 uur mag de vloer, met voldoende bescherming, voorzichtig worden belopen en kan er ingevoegd worden.Varistone TH - Contacthechtmortel voor het plaatsen van tegels op een vers mortelbed

Als u deze offerte aanvraagt, nemen wij contact met u op om af te spreken hoe de levering en de betaling plaats zullen vinden. U kunt de tegels afhalen in ons magazijn en daar afrekenen of de bestelling tegen een meerprijs laten bezorgen op uw adres na vooraf het bedrag overgemaakt te hebben.

 

Bij het plaatsen van de bestelling kunt u aangeven hoeveel tegels u wenst en kunt u ook aangeven of u aanvullende materialen zoals lijm of cement nodig heeft.

 

U ontvangt altijd eerst een vrijblijvende offerte voor het aantal tegels en eventuele aanvullende materialen.