Schellevis Beton

Topkwaliteit
Schellevis betonproducten van formaat.

Schellevis producten worden met natuurlijke grondstoffen in een milieuvriendelijk productieproces vervaardigd. Bij de productie komen geen schadelijke stoffen vrij en het materiaal is 100% recyclebaar.

Schellevis producten zijn weerbestendig, gripvast en onderhoudsarm. Ze zijn uitermate geschikt voor intensief gebruik, en leveren een exclusieve bijdrage aan veeleisende toepassingen. Daarnaast bieden de kwalitatieve productiecontrole en de bijgeleverde legvoorschriften de zekerheid van een mooi en duurzaam resultaat.

Door de jarenlange ervaring, marktkennis en het gebruik van speciaal geïmporteerde grond-en kleurstoffen, staat Schellevis garant voor de kwalitatieve eigenschappen van de betonproducten.

Gekleurd door de natuur, weerspiegelen de tegels de oorsprong en zijn bestand tegen de zwaarste invloeden van buitenaf.

Bij aflevering van de tegels kunnen deze een lichte kalkzweem vertonen die echter na verloop van tijd door de natuurlijke omstandigheden ( zon en regen ) vanzelf weer verdwijnen.

Duurzaamheid
Duurzaamheid staat bij Schellevis hoog in het vaandel. Om het milieu en onze leefomgeving te steunen maken wij gebruik van binnenvaartschepen om grondstoffen aan te voeren, energiezuinige productiemethodes en selecteren wij onze leveranciers niet alleen op kwaliteit maar ook op milieuvriendelijkheid. Hierom zijn wij beloond met het NL Groenlabel.

 

logo-schellevis_beton_bv-20100127.jpg